Despre noi

Magazinul online produsecuratenie-italia.ro este administrat de Sc Floravas Srl, societate infiintata in anul 2003, avand ca domeniu de activitate comertul cu amanuntul a produselor alimentare si nealimentare in magazine specializate.
    Incepand cu anul 2013 si-a deschis portile pentru clientii din toata tara, magazinul Detergenti La Saponella, specializat in comercializarea de produse de curatenie provenite direct de la producatorii si distribuitorii autorizati din Italia.Magazinul nostru ofera o gama diversificata  de produse de curatenie si cosmetice, o gama larga de producatori, cum ar fi Dash,Dixan,Ace,Fabuloso, Felce Azzurra,etc.
    Conceptul doreste sa promoveze detaliile care definesc curatenie, igiena casei dvs, a birourilor, punand totodata la dispozitia acestora servicii de consultanta de specialitate.
 Misiune
         Misiunea noastra este de a oferi tuturor consumatorilor un brand de produse la cel mai inalt nivel de calitate, produse de menaj, de curatienie si igiena destinate segmentului retail si profesional. Dorim sa ne implicam activ in cresterea nivelului de trai si confort si in imbunatatirea stilurilor de viata specifice clientilor nostri, prin oferirea unor preturi accesibile tuturor.
Viziune
      Viziunea noastra este de a fi cei mai buni prin solutiile de curatenie oferite atat pentru consumatorul institutional cat si pentru consumatorul – persoană fizica. Dorim sa stabilim colaborari sinergice impreuna cu cei care sunt in cautarea unui raport calitate – pret competitiv, atat la nivel national cat si international. Aceste obiective vor fi atinse prin efortul companiei de a largi capacitatea logistica, dar si prin gasirea de noi solutii si produse adaptate nevoilor si stiluilor de viata ale consumatorilor.